logo mtrn

Zoek taxateurs en specialisten MTRN

Vind een taxateur voor uw motorvoertuig taxatie

Bent u op zoek naar een MTRN taxateur voor uw motorvoertuig? Vind een taxateur of expert motorvoertuig. In onze lijst vind u alle aangesloten en hoge kwaliteit taxateurs en experts. Zoek in onze database naar een vakbekwame taxateur bij u in de buurt. Wij opereren door heel Nederland. 

Voor de waardebepaling van uw oldtimer, klassieke auto, youngtimer, caravan of motor heeft u een onderbouwd taxatierapport nodig voor de verzekering. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn. 

Wilt u een auto van zakelijk naar privé of vice versa laten omzetten? Maak dan gebruik van een aangesloten WEV taxateur. Heeft u een import auto? Laat dan een BPM taxatie maken door één van onze vakbekwame MTRN taxateurs. Deskundigheid is gegarandeerd. 

Op zoek naar een expert of taxateur? 

Bent u op zoek naar een expert of taxateur motorvoertuigen? U vind een taxateur door te zoeken in onze database. Onze aangesloten taxateurs bedekken het werkgebied Nederland. Of u nu in Maastricht of Groningen op zoek bent naar een expert of taxateur, bij Stichting MTRN vind u de vakbekwame expert waar u naar op zoek bent. 

In de database van Stichting Motorvoertuigen Taxateurs Register Nederland vind u altijd een deskundige bij u in de buurt. Jaarlijks melden zich erkende taxateurs en experts zich bij ons aan, waardoor de dekking alleen maar groter wordt. 

Heeft u vragen over MTRN? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wilt zich aanmelden als taxateur? Ook dat is mogelijk, vul het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Meld je aan als Taxateur of Specialist bij MTRN

Aanmelden

1
Stap 1
2
Stap 2
3
Stap 3
4
Stap 4

Ingeschreven bij MTRN

Onze samenleving verandert in een rap tempo en stelt alsmaar hogere eisen aan de dienstverlening van bedrijven. Ook van schade-experts en taxateurs vraagt dit dat zij hun dienstverlening op een zeer hoog kwalitatief niveau houden.

MTRN initieert en bewaakt deze hoge kwaliteit middels ons Register. Dit gebeurt door hoge eisen te stellen aan enerzijds de opleidingen en anderzijds door het instellen van permanente educatie. 

Mede daardoor waarborgt het MTRN dat de ingeschreven te allen tijde voldoen aan de hoge eisen. Stichting MTRN organiseert ook geregeld workshops en bijeenkomsten om de vakbekwaamheid, integriteit en deskundigheid van de aangesloten taxateurs te bevorderen en daarnaast in stand te houden.